tirsdag 28. mars 2017

Endelig vår i Drøbak

Velkommen du herlige vår :-)

Natt til søndag stilte vi klokka frem en time og søndag våknet vi til skyfri himmel og ni varmegrader her i trivelige Drøbak. Dagen ble helt fantastisk med 19 grader i solveggen. Ungene frydet seg og lekte hele dagen i shorts og t-shirt. Rengjøring av terrassen sto på agendaen med et håp og en bønn om at været holdt seg slik at vi kan jobbe ute med fotografering.

Værgudene hadde bestemt seg for mere sol og sommervarme så i dag våknet vi til skyfri himmel. Hurra for morsom jobbdag med styling og fotografering av uterommet. Vi på Villa´n fryder oss over den deilige tiden vi har i møte og gleder oss stort til å få tatt masse nye foto å vise dere alt det vakre vi har til å pynte opp utestua. Å jobbe ute med fotografering og styling ute er det jeg liker aller best. Her er litt av nyhetene her tatt med mitt nye kamera:De lekre putene er i velvet og kommer fra Light & Living. Kurvbrettet og den lille kista er fra vår favoritt Riviera Maison. Flere bilder kommer litt senere så følg med :-)
Ønsker dere alle en smilende og glad dag.
SolKlem fra Brit 💞💞

post signature

1 kommentar:

  1. So, whats bad respecting ?
    Bummer! It drives me even more insane to admit this.
    He estado buscando en la web en busca de algunas ideas sobre la manera de conseguir mi sitio web personal codificada, su diseño general y el estilo y el estilo son fantásticos. ¿Realmente el código que tu mismo o te hiciste un programador para hacerlo para usted?
    love-binding-spell-caster

    SvarSlett