søndag 5. april 2015

♡ VÅREN KOMMER ♡

Glad og God Påske kjære Leser :-)

Bloggen har ligget helt brakk et par år snart nå. Og jeg synes personlig at det blir alt for mange mediekanaler å følge med…  Vi skal følge med her og der og plutselig er timene og tiden gått… Mulig jeg er litt gammeldags av meg - men da får jeg være det. Stikkordet som kommer til meg er BALANSE. Supert med alle disse kanalene for oss som driver salg med ett eller annet - men jeg er så genuint opptatt at våre barn og ungdom som trenger oppmerksomheten mye mye mer enn at vi voksne skal sitte og oppdatere oss i medieverden om "alt mulig og ingenting" som ikke angår en selv :-)

Kom på bloggen her nå fordi vi skal utlyse flere stillinger. Vi trenger en dyktig medarbeider til butikken vår i Tønsberg som har hatt stor suksess med å flytte seg fra Teie på Nøtterøy til Kilen inne i Tønsberg. Vi takker og bukker for fantastisk respons! Butikken er stor og tempoet høyt og vi trenger en ambisiøs og dyktig selger med kompetanse innen salg av klær og/eller interiør i 50% stilling da med muligheter for mer for den riktige.

Butikken vår i Drøbak er kommet for å bli! Vi har vært her nå i 1,5 år og vi er superfornøyde! Tempoet er høyt, og da nettbutikkens lager ligger bare to minutter unna jobber vi tett på nettbutikkens vareutvalg ift kundene som ofte har kjørt langveis for å kjøpe noe de har sett i nettbutikken men som vi kanskje ikke har fått i butikken eller som er utsolgte! Kundeservice på høyt niva skal være vårt varemerke! :-)

Nettbutikken har hatt så kraftige voksesmerter at det i perioder har vært "vondt" oppi det morsomme.
Nå trenger vi flere ansatte der også!
Vi søker etter en nøyaktig, pålitelig, sterk og utholden person som er utholden og som vi kan tenke langsiktig med ift å pakke alle ordrene og holde lageret ryddig og strukturert! Ny nettbutikkplattform er på gang så vedkommende må være god og nøyaktig på data!

Stillingene vil bli lagt ut fortløpende :-)

Fortsatt god og glad påske ønskes fra

Brit ♡


post signature

1 kommentar:

  1. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    SvarSlett