torsdag 8. april 2010

SOFIES VILLA - ÅRETS NETTBUTIKK?

Klikk på HER eller på bildet for å nominere din favoritt!

Bring skal i år også kåre årets nettbutikk. I den anledning har vi et stort håp om å bli en av kandidatene til denne konkurransen, og da trenger vi våre kunders sin hjelp!

Sofies Villa så dagens lys i november 2007.
 Mor og datter jobbet frem et konsept som kundene digget og syntes var sååå herlig! En ekte nisjebutikk hvor en fikk kjøpt det som ikke alle andre har å tilby :-) Da sommeren 2008 kom strømmet glade ferieturister til - det bare kokte i butikken - alle hjerter gledet seg og koste seg på Sofies Villa sammen med engasjerte og entusiastiske ansatte. Ut av høytaleren spilte Mama Mia's - I have a dream :-)
Og slik ble nettbutikken til - ferie og sommerkunder ville oppleve mer Sofies Villa etter at de hadde kommet hjem fra ferie. Etterspørselen etter at vi måååååttttte starte med nettbutikk ble etter hvert så stor at vi forstå at nå bare måååtttte vi gjøre våre glade koselige kunder enda mer glad :-))) Å feile og lære er noe av livets reise - å finne struktur og riktige samarbeidspartnere etc. ble utfordringen til både butikken og nettbutikken.... men.... i september 2009 fant vi ny og riktig nettbutikkleverandør... og vips ble den "nye" nettbutikken til :-)

Så, kjære alle våre kunder som har besøkt oss og/eller vært innom oss enten i butikken eller i nettbutikken eller begge deler -TUSEN HJERTELIG TAKK FOR ALL FANTASTISK OPPMUNTRING, SKRYT &STØTTE! Uten dere hadde aldri nettbutikken blitt til!  

Så kjære kunde - har du lyst til å være med å nominere Sofies Villa til årets nettbutikk kan du bare klikke på bildet/linken ovenfor! Fristen er t.o.m. 24. april!

Varm Vårhilsen fra Sofies Villa Netshop

2 kommentarer:

  1. Du har min stemme. Nominasjonen er sendt. Jeg krysser fingrene for Sofies Villa! :0)

    SvarSlett
  2. Tusen tusen takk for din stemme Villa Minde ;)
    Ønsker deg en herlig solskinnsdag!

    SvarSlett